Wat wil jij in de nieuwe cao Houthandel?

Afgelopen jaar hebben we in oktober een nieuwe cao afgesloten met een looptijd van 1 jaar. Deze cao voor de houthandel loopt op 31 maart af. Daarom beginnen binnenkort de cao- onderhandelingen om tot een nieuwe cao te komen. CNV Vakmensen wil graag van jou weten wat jij hierbij belangrijk vindt.

Enquête
CNV Vakmensen wil graag weten wat jij belangrijk vindt bij de cao-onderhandelingen. Op 18 februari gaan die van start. De onderhandelingen beginnen met het uitwisselen van voorstellenbrieven. In die voorstellenbrieven staan de voorstellen voor een nieuwe cao. CNV Vakmensen wil voorstellen maken die namens de achterban zijn aangedragen. Vandaar dat wij peilen wat jij belangrijk vindt.
Klik hier om de digitale enquête in te vullen: dit kan je tot en met 19 februari 2020 doen. Vul de enquête dus vooral in zodat wij jouw ideeën mee kunnen nemen. Krijg je de nieuwsbrief per post dan kun je deze enqûete op de website invullen: https://www.cnvvakmensen.nl/caos/hout-en-meubel/cao-houthandel

Word lid en beslis straks mee!
Als je nu lid wordt van CNV Vakmensen kan jij straks meebeslissen over het onderhandelingsresultaat. Wordt het een goed resultaat? Stemt CNV daarmee in? Dat is dan aan jou. Word daarom nu lid; ga voor meer informatie naar www.cnvvakmensen.nl/lidworden 

Vragen of opmerkingen?
Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Heb je andere ideeën voor de cao die je niet in de enquête kwijt kan? Mail ze dan vooral. Schroom niet en neem contact met mij op.

Souleiman Amallah,
onderhandelaar CNV Vakmensen
E s.amallah@cnvvakmensen.nl
M 06 - 20 52 22 11