Vul de enquête cao Houtverwerkende industrie in

Zo midden in de zomer is hier een nieuwsbrief vanuit CNV Vakmensen. Deze nieuwsbrief bevat een aantal belangrijke zaken. Allereerst is er een wisseling van bestuurder. Daarnaast vraagt CNV Vakmensen jouw aandacht voor de komende cao-onderhandelingen.

Wisseling van de wacht

CNV Vakmensen deelt mee dat er een wisseling van bestuurder zal plaatsvinden per 1 augustus 2023. Roel van Dijk zal deze sector gaan verlaten en zijn aandacht richten op een andere sector. Bestuurder Tossif Alvi zal zijn plaats innemen en jouw belangen gaan behartigen voor de sector Houtverwerkende Industrie.

Cao-onderhandelingen na de zomer: vul de enquête in

Na de zomer zullen wij de onderhandelingen voor een nieuwe cao starten. Daarbij vragen we input van jou. Wat wil jij dat wij regelen. Onderwerpen kunnen zijn:
- hoe lang de looptijd van de cao zou moeten zijn.
- Of hoeveel loonsverhoging reëel is voor deze sector.
- En verder: wat wil je naast het loon nog meer geregeld hebben?
Laat ons weten wat jij wilt. Jouw wensen doen ertoe en nemen we, indien mogelijk, mee in de voorstellen. We hebben daarom een kleine enquête gemaakt om jouw wensen te inventariseren.
Klik op deze link om antwoord te geven op onze enquête voor de cao.
Krijg je deze nieuwsbrief per post, dan kun je de cao-paginga terecht voor de link naar de enquête: https://www.cnvvakmensen.nl/bouw/hout-en-meubel/cao-houtverwerkende-industrie/ Stuur de link vooral door naar alle andere collega’s, ook naar collega’s die geen lid zijn. Voor ons het is het alleen maar goed om te weten wat er speelt op de werkvloer. Je kan uiterlijk 23 augustus 2023 de enquête invullen. 

Tot slot

CNV Vakmensen wenst Tossif heel veel succes in deze sector. CNV Vakmensen heeft er alle vertrouwen in dat de Houtverwerkende industrie in goede handen is bij Tossif. Wij wensen jou een goede zomer toe, rust uit en geniet van de vrije tijd.

Volg ons straks ook op de cao-pagina

Mocht je vragen en of opmerkingen hebben, of is er een situatie op werk waar je contact over wil hebben? Schroom dan niet om contact op te nemen via de onderstaande contactgegevens! Het hele cao-traject is straks te volgen op de cao-pagina Houtverwerkende industrie. Je kunt daar meepraten en vragen stellen.

Mede namens Roel van Dijk,

Tossif Alvi, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 8192 0379 /  t.alvi@cnvvakmensen.nl