Tussentijds cao nieuws Tentoonstellingsbouw

Per 1 juli 2023 gaat het wettelijk minimumloon opnieuw omhoog. Met een verhoging van 3,13% bedraagt het bruto wettelijk minimumloon dan € 1.995 per maand, € 460,40 per week en € 92,08 per dag. Deze stijging heeft ook gevolgen voor de loonschalen in de cao Tentoonstellingsbedrijven. Naast de verhoging van de lonen met 2% vanaf die datum, zijn de salarissen in de functiegroepen 1 en 2 extra verhoogd.

In de bijlage zie je in een overzicht wat deze veranderingen zijn.

Toekomst

Uiteraard is CNV Vakmensen ook al bezig met de toekomst. De cao voor de Tentoonstellingsbouw loopt dit jaar nog door. Maar CNV Vakmensen denkt al na over de nieuwe onderhandelingen. Daarbij is jouw inbreng van essentieel belang. Wat zie jij naast een goed salaris, graag geregeld in jouw cao?

Laat dit weten op de cao-pagina. Je kun daar altijd jouw input delen! Mede door jouw inbreng komt CNV Vakmensen met verantwoorde voorstellen voor de toekomst.

Waar vind je CNV Vakmensen?

Alles over jouw cao vindt je op de cao-pagina. Het huidige akkoord en de nieuwsbrieven die daarover zijn verzonden. je kunt vragen stellen, jouw ideeën delen en reageren. Handig om deze pagina op te slaan als favoriet, zodat je die altijd bij de hand hebt.

Klik voor jouw cao-pagina

Uiteraard kun je CNV Vakmensen ook van input voorzien via directe mail.

Roel van Dijk, bestuurder
r.vandijk@cnvvakmensen.nl
tel. 06-53384473


Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error