Start nieuw cao-traject Timmerindustrie

Eind februari 2024 loopt jullie cao af. Dit betekent dat we weer aan de slag gaan met het maken van de voorstellenbrief. Hierbij is jouw inbreng onmisbaar!

Mijn naam is Martin van Eerde en ik ben sinds 1 november 2023 als bestuurder in dienst van CNV Vakmensen. Ik volg Emiel Peper op die elders een baan heeft gevonden. Langs deze weg wil ik Emiel bedanken voor zijn inzet voor de sector.

Wat vind jij belangrijk?

Graag hoor ik wat jij belangrijk vindt voor de nieuwe cao. Zo ontvang ik graag je idee over de hoogte van een loonsverhoging, maar ook over andere arbeidsvoorwaarden. Onze inzet wordt mede bepaald door ons arbeidsvoorwaardenbeleid 2024, verwachte economische ontwikkelingen in 2024 én wijzingen en vernieuwingen die de leden voorstellen. Op basis hiervan maak ik een voorstellenbrief in samenwerking met de kadergroep. 

De belangrijkste accenten van ons arbeidsvoorwaardenbeleid 2024 zijn:

  • Stevige loonsverhoging (tussen 4% en 10%).
  • Fatsoenlijke flex.
  • Regie over je loopbaan.
  • Balans tussen werk en privé.
  • Bijdrage aan een betere wereld.

Graag ontvang ik je reactie uiterlijk 12 januari 2024. Je inbreng kun je leveren door het invullen van de enquête en door jouw ideeën te plaatsen op de cao-pagina.

Klik hier om direct naar de enquête te gaan.

Data cao-overleg

Er zijn nog geen data voor de onderhandelingen afgesproken, maar die zullen niet al te lang meer op zich laten wachten. Zodra deze bekend zijn, worden ze met je gedeeld. 

Je kunt ook weer terecht op de cao-pagina waar je het hele cao-traject kunt volgen, jouw ideeën, vragen en/of opmerkingen kan plaatsen: CAO Timmerindustrie. 

Martin van Eerde
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 8191 9564
E m.vaneerde@cnvvakmensen.nl