Al het nieuws

Heb jij de enquête voor de cao Meubel al ingevuld?

In november gaan de onderhandelingen voor de cao Meubel van start. Daarom wil CNV van jou weten welke voorstellen voor een nieuwe cao we moeten doen? Hoeveel loonsverhoging verdien jij? Je kan de enquête van CNV Vakmensen nog invullen tot en met 3 oktober.

Cao onderhandelingen
De cao onderhandelingen beginnen altijd met het uitwisselen van voorstellen. CNV doet dan ook voorstellen om de cao te verbeteren. De voorstellen van CNV komen tot stand door de wensen en ideeën van leden. Om te weten wat de leden belangrijk vinden hebben we dit jaar een enquête gemaakt. Wat wil jij veranderd zien in een nieuwe cao? Hoeveel loonsverhoging zou jij moeten krijgen?

Enquête
Vul daarom enquête in. Dat kan hier: https://net.crowdtech.com/go.aspx?vp=40fbc1bd-8846-4a19-a42e-e23105be8b74&type= Invullen kan nog tot en met 3 oktober 2019.

Andere ideeën op Jeachterban.nl
Heb je meer ideeën dan er in de enquête passen? Deel deze dan op onze cao community met ons. Dat kan hier. Op deze pagina kan je precies de voortgang van de cao volgen. Dus maak een account aan en blijf op de hoogte.

Word lid
Nu is het tijd om lid te worden. Als er straks een cao resultaat ligt, mogen leden namelijk stemmen wat zij hiervan vinden. Word daarom nu lid om straks invloed te kunnen uitoefenen. En vraag je collega ook eens om lid te worden. Samen staan we sterker. Meer informatie kan je vinden op: https://www.cnvvakmensen.nl/lidworden 

Vragen/opmerkingen?
Heb je andere vragen of opmerkingen, schroom dan niet om contact met mij op te nemen door mij te mailen/appen of te bellen.

Sanne van der Meulen
Onderhandelaar CNV Vakmensen
E: s.vandermeulen@cnvvakmensen.nl
M: 06 – 22 39 29 64