Al het nieuws

CAO Tentoonstellingsbouw

Medewerking gevraagd!

Vanuit CNV Vakmensen vraag ik je aandacht voor het volgende:

CNV Vakmensen is met FNV en CLC Vecta, de werkgevers, een analyse van de sector aan het maken. Dit doen we omdat we in beeld moeten hebben hoe de sector in elkaar steekt, zodat we voor de toekomst de juiste acties kunnen ondernemen.

Daarbij is jouw bijdrage van belang. CNV Vakmensen zoekt enkele leden die actief zijn in de branche en bereid zijn om telefonisch en/of online mee te werken aan een interview.

De vragen richten zich op hoe jij als werknemer aankijkt tegen de ontwikkelingen in de sector. Onderwerpen die onder andere aan de orde komen zijn; pensioen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden, zware beroepen en duurzame inzetbaarheid.

Mocht je mee willen werken, iets waar ik uiteraard van uit ga, dan kun je dat mij melden; r.vandijk@cnvvakmensen.nl een bericht mag ook naar 06-53384473

Cao boekjeOndanks dat de cao niet zo heel lang meer loopt, is er toch nog een boekje uitgebracht. Deze is uiteraard digitaal beschikbaar op onze site, maar mocht je graag een papieren exemplaar willen hebben, laat mij dat weten, dan zorg ik dat je een cao boekje via de post ontvangt.

Tot slotWe zijn inmiddels al de voorbereidingen voor de nieuwe cao gestart. Informeel zitten partijen met elkaar aan tafel om gezamenlijk te kijken naar de toekomst. Zodra het concreet wordt, kom ik er bij jou op terug. Mocht je nu al zaken hebben die de aandacht verdienen; laat mij dat weten. Hoe eerder we het in kaart hebben, hoe sneller we mogelijk een oplossing hebben.Roel van Dijk, bestuurder
r.vandijk@cnvvakmensen.nl of 06-53384473