Cao Houtverwerkende industrie: De onderhandelingen zijn begonnen!

Vorige week zijn de eerste cao onderhandelingen geweest. Tijdens deze sessie hebben de vakbonden en de werkgeverspartijen hun voorstellen voor de nieuwe cao toegelicht. Hieruit is gebleken dat er nog een lange weg te gaan is en er wat betreft de loonsverhoging nog een groot gat zit tussen wat de vakbonden eisen en wat de werkgever wil bieden. In de bijlage is voor de duidelijkheid nog een keer de voorstellenbrief van CNV Vakmensen opgenomen.

Hulp nodig!

Voor deze cao-onderhandelingen ben ik nog op zoek naar mensen die willen deelnemen aan de cao-commissie (een cao-denktank). Wil je mij hierin helpen? Laat het dan vooral weten! Concreet betekent dit dat wij enkele malen bijeen komen om de cao-onderhandelingen te bespreken. Hierbij hoef je verder niets te kunnen, alle input is gewenst.

CNV Houtverwerkende industrie whatsapp-groep

CNV Vakmensen is een whatsapp-groep voor de houtverwerkende industrie gestart. Hierin zal ik je meteen updaten als er iets nieuws is wat betreft onder andere de cao. Ook kan je hierin natuurlijk direct vragen stellen aan mij of aan collega’s over situaties die spelen in de sector of bij je bedrijf. Mocht je aan deze groep toegevoegd willen worden, stuur mij dan even een mailtje op het onderstaande mailadres!

Vragen en/ of opmerkingen?

Ook is er de online cao-pagina met daarop de cao-tijdlijn. Daar kun je alle stappen van het cao-traject volgen en 24/7 je vragen stellen of reageren. Ga naar  jouw cao-pagina
Mocht je andere vragen of opmerkingen hebben, ook als er andere werk gerelateerde situaties spelen, schroom dan niet om via de onderstaande contactgegevens met mij contact op te nemen.

Tossif Alvi
Bestuurder CNV Vakmensen
t.alvi@cnvvakmensen.nl
06 81 920 379

Downloads

Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error