CAO Houtverwerkende Industrie

Ondanks dat 2022 al even aan de gang is, wil ik jou en allen die je lief en dierbaar zijn alsnog alle goeds toewensen voor nu en in de toekomst. Voor de komende tijd wil ik de nieuwe cao onderhandelingen aan de orde stellen.

Cao onderhandelingen

 

In februari 2022 gaan de cao onderhandelingen weer van start. Daarbij heb ik jouw inbreng nodig, want het is jouw cao. Vooralsnog staat de eerste cao onderhandeling voor 16 februari ingepland. Dat houdt in dat CNV Vakmensen uiterlijk 9 februari 2022 de voorstellen concreet wil hebben. CNV Vakmensen heeft een algemeen arbeidsvoorwaardenbeleid van waaruit een aantal basis voorstellen terugkomen in de cao voorstellen. Daarnaast zijn er zaken uit de sector die aan de orde moeten komen en waar jij aan bij kunt dragen.

 

Ik wil graag van je weten:

- Hoe gaat het bij jou op het werk?

- Wat vind jij een verantwoorde loonvraag?

- Wat moet CNV Vakmensen inbrengen om de sector beter te maken?

Als er anderen zaken zijn die aan de orde zijn of moeten komen, hoor ik het ook graag.

Meepraten op de cao-pagina

Op de cao-pagina kun je al je opmerkingen, ideeën en ook je vragen kwijt. Het hele cao-traject is er te volgen en tijdens alle fases kun jij actief meepraten. Ga direct naar de cao-pagina

Dit wil ik uiterlijk 30 januari 2022 binnen hebben. Daarna ga ik werken aan de voorstellen en kom ik daar mee terug bij je. Aansluitend dienen we de voorstellen in, zodat we 16 februari 2022 ook direct effectief aan de slag kunnen.

 

Tot slot

Deze nieuwsbrief is wat kort maar krachtig, maar wel heel belangrijk. Uiteraard sta ik ook open voor andere zaken. Schroom niet mij te benaderen, als dat nodig is.

 

Roel van Dijk

r.vandijk@cnvvakmensen.nl

06-53384473

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error