Overgrote meerderheid leden vóór nieuwe cao Meubel

Op 25 november bereikten wij met werkgeversorganisatie CBM een onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven van 1 januari 2022 tot 1 januari 2024. Dit resultaat hebben wij aan de leden ter beoordeling en ter instemming voorgelegd. De gemaakte afspraken kregen massaal steun van de leden; 92% van de leden stemde namelijk in. Een prima uitslag.

Eind vorige week hebben ook de leden van de FNV ingestemd. Eerder werd ook het onderhandelingsresultaat gesteund door de achterban van werkgeversorganisatie CBM. Vanaf nu kan er dus worden gewerkt aan de nieuwe tekst van de cao en de algemeen verbindend-verklaring van de cao.

Steun leden

Ik kijk terug op een intensief, snel en succesvol cao-traject. Ik ben dankbaar en tevreden met de steun die ik van jullie heb gekregen. In het bijzonder de leden van de cao-commissie. En mijn steun en toeverlaat in de onderhandelingen aan de cao-tafel, Piet den Ouden. En ik ben blij met de stemmers en hun reacties.

Bedankt

Ik bedank jullie allemaal. Ik wens jullie allen – ondanks de beperkte bewegingsvrijheid – een fijne Kerst, een goed uiteinde 2021 en een nog beter 2022. Blijf gezond, blijf lachen.

Emiel Peper, bestuurder
M 06 2343 2081 / aem.peper@cnvvakmensen.nl