Uitnodiging ledenvergadering Cao Houthandel: hoe nu verder?

De afgelopen maanden zijn jullie uitvoerig op de hoogte gebracht over de voortgang van de cao-onderhandelingen Houthandel. Deze zijn volledig vastgelopen omdat de VVNH (werkgeversorganisatie in de Houthandel) geen realistische loonsverhoging wil doen.

Als onderhandelaar namens de leden van CNV Vakmensen heb ik geen mandaat om verder te onderhandelen.
Hoe nu verder? We nodigen jou en je collega's daarom uit voor een ledenvergadering om de vervolgstappen te bespreken en plannen.

Ledenvergadering 23 september, zie de bijlage voor meer informatie
Op 23 juni 2021 is een driekwartsvergadering belegd waaruit is gebleken dat verder onderhandelen geen zin meer heeft, omdat onze eisen en de voorstellen van de werkgevers te ver uit elkaar liggen. Op juni 2021 ontving de VVNH een ultimatum vanuit CNV Vakmensen. Hierin hebben wij onze eisen opgesteld en aangegeven dat als er niet aan deze eisen wordt voldaan wij al het recht behouden om per 1 juli 2021 over te gaan tot eventuele acties.  Gezien de zomervakantie en het aantal leden die daarom vrij hebben genomen, nodigen wij jou en je collega’s uit op donderdag 23 september 2021 om 19:00 uur om deel te nemen aan de ledenvergadering. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de bijlage

Aanmelden via link of QR-code in de bijlage
Je treft de vergaderlink hier aan:  Klik hier om deel te nemen aan de vergadering of scan de QR-code in de bijlage. 

Niet aanwezig maar wel een mening?
Had je aanwezig willen zijn, maar lukt dit niet en wil je toch je mening laten weten? Stuur dan een e-mail naar s.amallah@cnvvakmensen of neem telefonisch contact met mij op: 06 20522211. Doe dit vóór 25 september 2021.

Souleiman Amallah
Bestuurder/ onderhandelaar Cao Houthandel
M 06 205 222 11 / s.amallah@cnvvakmensen.nl

Downloads