Cao overleg Grh. in Bouwmaterialen start

Over een maand loopt de huidige cao voor de medewerkers in een groothandel in bouwmaterialen af. Hoogste tijd om de leden te vragen naar input voor een nieuwe cao!

Voorstellenbrief

Voordat de onderhandelingen beginnen sturen we de werkgevers onze voorstellen die we vervolgens nader toelichten tijdens de eerste onderhandelingsronde.
In die voorstellenbrief komen gebruikelijke onderwerpen aan de orde. Dan moet je denken aan de loonontwikkeling, werkzekerheid, generatiepact en een bijdrage voor de ontwikkeling van de medewerkers. Maar wat nog meer?

Leden hebben invloed

We gaan er van uit dat de medewerkers in de sector natuurlijk ook zelf voorstellen hebben voor een nieuwe cao. En daar is deze nieuwsbrief voor bedoeld.
Wat wil jij in de (collectieve) arbeidsvoorwaarden gewijzigd zien, wat ontbreekt of zou er juist uit kunnen? Bespreek dit ook met jouw collega's in het bedrijf want het gaat jullie allemaal aan. 

Je kan ons vóór 12 maart a.s. laten weten welke onderwerpen voor jou en jouw collega's van belang zijn. Dat kan door een mailtje te sturen aan Arie Kasper, jouw CNV onderhandelaar in deze sector. Het emailadres is: a.kasper@cnvvakmensen.nl Bellen mag ook. Het telefoonnummer is 06 1320 8402. De cao is voor alle medewerkers in de sector maar jij kan daar als lid van CNV Vakmensen rechtstreeks invloed op uitoefenen. Laat die mogelijkheid niet voorbij gaan!

Vragen/opmerkingen?

Voor vragen of opmerkingen over jouw werk of het lidmaatschap kan je bij Arie Kasper terecht. En als je goed geïnformeerd wilt zijn, kan je ook de cao-pagina bezoeken. Je kunt daar het hele cao-traject volgen, meepraten en je vragen stellen. Ga hier naar jouw cao-pagina Krijg je deze nieuwsbrief per post? Ga dan naar Nieuws - Cao Handel in Bouwmaterialen | CNV Vakmensen

Wil je in het vervolg de nieuwsbrief ook liever digitaal (dus ook sneller) ontvangen? Ga naar www.cnvvakmensen.nl/mijncnv/ en pas jouw gegevens aan.

Arie Kasper
bestuurder CNV Vakmensen
M.: + 6 1320 8402
E.: a.kasper@cnvvakmensen.nl