Wat gaan we doen? Zeg het op de ledenraadpleging 21 november

Wat willen we als werknemers bij Boerplay en wat wil de werkgever? We hebben met de CNV-onderhandelingsdelegatie nu twee keer gesproken met de directie over de nieuwe cao. Ons mandaat hadden we al van jullie, maar nu is er ook wat veranderd. Welke kant gaan we op?

Nieuwe cao

Een tijd terug waren we als CNV-leden bij elkaar om onze voorstellen voor een nieuwe cao te bespreken. We hebben toen verschillende dingen besproken die beter kunnen. Daaruit is een voorstellenbrief gekomen.

Voorstellenbrief

Die voorstellenbrief hebben jullie ontvangen: we willen onder andere een goede reiskostenvergoeding, een cao van één jaar en 11% loonsverhoging. Maar jullie raden het al: dat wil de werkgever niet. Tja, wat als dat nou toch een cao van twee jaar wordt, want dat wil de directie? Maar dan wel met een loonsverhoging van 7% in 2024 en 5% in 2025? Want dat was ons tegenvoorstel... Kortom, we hebben het een en ander te bespreken, want als CNV-leden beslissen we de uitkomst. Op donderdag 30 november praten we weer met de directie van Boerplay. Maar dan moeten we wel weten waar we gezamenlijk staan!

Ledenbijeenkomst

Dus kom op dinsdag 21 november aanstaande om 15:00 uur naar de ledenbijeenkomst. Die is op de Hyacintstraat in Nieuwendijk in de vergaderruimte. We gaan er voor! En maak trouwens je collega ook lid, dan mag die ook mee: dat kan nog steeds voor €20,23 voor een half jaar. En jij wordt beloond met een cadeaubon van €20,-!
Dit kan via deze link: Member Get Memberl

Cao-online

Online kun je het hele traject volgen en actief meedoen door te reageren en/of vragen te stellen. Ook voor jouw collega's die (nog) lid zijn! Ga naar de cao-pagina

Leon van der Elsen
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 6814 9158
E l.vanderelsen@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error