Uitnodiging (online) programma CNV Actief

CNV actief organiseert dit voorjaar weer een interessant (online) programma voor jou!

CNV actief organiseert dit voorjaar weer een interessant (online) programma voor jou! Wil je meedoen? Geef je dan op via deze link. Deelname is gratis!

Programma
20 mei 19.00 – 20.00     Zet jezelf op de kaart! (max 15 deelnemers)
Herken jij dat ook, dat je soms het gevoel hebt dat iemand op een andere golflengte zit dan jij? Je irriteert je aan het gedrag van je collega of iemand uit je gezin. Of juist dat je heel fijn samenwerkt met een collega en een half woord genoeg is. Gedrag en communicatie is een complex verhaal. We hebben er allemaal elk moment van de dag mee te maken. In deze workshop willen we je meenemen in gedrag van mensen en waarom de een anders reageert dan de ander. Hoe ga je daarmee om. Als je begrijpt waar gedrag vandaan komt, ontstaat er ruimte voor mooie(re) samenwerkingen en verbinding met elkaar.

25 mei 19.00 – 20.00     Werken aan jouw vitaliteit! (max. 15 deelnemers)
Momenteel is er veel aandacht voor leefstijl. Door een gezonde leefstijl verklein je de kans op ziekten en voel je je vitaal. Bij leefstijl denken we voornamelijk aan lijnen en voeding, maar leefstijl is zoveel meer dan dat. Leefstijl is ook voldoende bewegen, goed slapen, voeding die je lichaam ook echt voedt, werk/privé balans en hoe je omgaat met stress. Welke keuzes maak je en waar start je? In deze korte workshop krijg je handvatten (om zelf aan het roer te staan) voor een gezonde leefstijl op je werk en thuis.

31 mei 13.30 – 15.00    
Werkgeluk
Voelen dat je op de goede plek zit. Fluitend naar je werk. Plezier met collega’s. Het zijn allemaal signalen dat jij gelukkig bent op je werk. Wist je dat gelukkig zijn in je werk de belangrijkste voorwaarde is om ook buiten je werk gelukkig te zijn? Wie werkt met plezier is bovendien productiever, innovatiever, minder snel ziek en ervaart meer voldoening uit het werk. Ervaar jij werkgeluk? Zelf heb je heel wat tools in handen waarmee je je eigen werkgeluk kan vergroten. Wil jij meer weten over werkgeluk en je eigen werkplezier vergroten? Neem dan deel aan deze webinar.

1 juni 13.30 – 15.00     Geldzorg
Zet je eerste stap naar meer grip op je eigen knip. In slechts een uur krijg je praktische tips hoe je zelf je financiële situatie kunt verbeteren. In iedere fase van je leven speelt geld een rol. Het is dus fijn als je inzicht hebt in waar je nu staat en wat je kunt doen. Samen kijken we welke stap nu bij jou past.

3 juni 13.30 – 15.00     Zorgen dat werkt niet lekker
Het geven van zorg aan iemand in je omgeving heeft vaak een grote impact op je eigen leven. Hoe combineer jij het zorgen voor je gezin, je werk, jezelf en de extra (mantel)zorg die je verleent. In deze webinar krijg je de kans om eens goed te kijken naar wat de impact is op jouw leven, wat je kunt doen om een goede balans te houden en laten we je zien waar je hulp en ondersteuning kunt vinden. Ben jij op zoek naar handvatten om jouw energie te kunnen verdelen, zonder dat je iemand tekort doet? Horen hoe anderen hiermee omgaan? Meld je dan aan!

Contact
Heb je vragen? Stuur dan een mail naar cnvactief@cnvvakmensen.nl.
Je kunt je voor één van de webinars via deze link aanmelden.

Sietske Kootstra
vakbondsconsulente CNV Vakmensen
M 06 51 34 27 09
E s.kootstra@cnvvakmensen.nl