Samen sterk in de Bouw

Het zijn woelige, onrustige en onzekere tijden. Het is voor jou en mij alle hens aan dek. Of het nu gaat om de gevolgen van de stikstofproblematiek, het hoge niveau van de inflatie of de toekomst van het ouderdomspensioen, op alle terreinen zijn we druk bezig om de juiste antwoorden te vinden en juiste keuzes te maken.

Daar heb ik jullie ondersteuning voor nodig. Laat me weten over welke onderwerpen je meer informatie wilt of waar je over mee wilt praten en/of beslissen. Geef je mening en tips over onderwerpen die spelen in de sector of in de samenleving. Alleen met jouw betrokkenheid komen we tot de goede afspraken. 

Geef je mening of opmerking OP DE CAO-PAGINA of stuur mij een MAIL

Samen voor een mooie sector

En zorg er voor dat je ongeorganiseerde collega’ s ook lid worden van de bond. Alleen samen zijn we door de macht van het getal in staat om goede afspraken af te dwingen. Tot 31 december hebben we een hele mooie actie. Jij krijgt een cadeaubon t.w.v. € 20,- voor elk nieuw lid dat door jou is aangebracht en het nieuwe lid betaalt voor de eerste 6 maanden maar €20,23 in totaal! Zo gaan we 2023 samen sterker in. Ga naar de actiesite voor meer info

Bouwwijzer

Binnen CNV Vakmensen kennen we het project Bouwwijzer. De Bouwwijzer collega's doen er alles aan om in contact te komen met de werknemers. We bezoeken bouwprojecten om gesprekken aan te gaan, geven gastlessen op scholen, staan hier en daar op een beurs en ook de kantoren bezoeken we om werknemers te ontmoeten en te spreken.  Als laatste maar niet onbelangrijke zijn we actief op diverse Social Media kanalen waar we niet alleen maar wel vooral de jongeren bereiken. Te denken valt aan Instagram, Facebook en LinkedIn. 

Ook maken we regelmatig een krant waarin we de verschillende thema’ s behandelen. De najaars uitgave van de Bouwkrant met actuele informatie vind je ook op de cao-pagina.

Wil je reageren? Dat stel ik zeer op prijs. 

Gijs Lokhorst
M g.lokhorst@cnvvakmensen.nl 
T 06 5120 2970