Al het nieuws

Live spreekuur: corona in de bouwsector

Donderdagavond houdt CNV Vakmensen een online spreekuur over het coronavirus en jouw werk, bestemd voor iedereen in de Bouwsector.

Cao onderhandekaar Gijs Lokhorst, een jurist en twee consulenten zitten vanaf 19.30 uur achter de laptop klaar om al jouw vragen te beantwoorden, of te reageren op je verhalen en zorgen. En iedereen vanuit hun eigen veilige huis. Het enige wat jij nodig hebt is je computer, laptop of iPad en een account op ons platform Je Achterban.

Je Achterban
Heb je al een account, dan ben jij er helemaal klaar voor. Nog geen account? Binnen een handomdraai heb je dat geregeld. Natuurlijk helemaal gratis. Ook voor jouw collega's die geen lid zijn. Stuur deze  nieuwsbrief dus gerust door!

Het spreekuur
We gaan een serie spreekuren houden. De eerste is morgenavond 26 maart.
Op 2 april, 16 april zijn de volgende. Alle spreekuren starten om 19.30 en duren tot 21.00 uur. Stel je vraag en je krijgt direct een reactie van Gijs of zijn collega’s. Kan je er morgen niet bij zijn? Op Je Achterban kun je ook op andere momenten je vragen stellen. Maar tijdens het spreekuur krijg je direct antwoord.

Tijdens het spreekuur kun jij als werknemer uit de bouw vragen stellen, zaken aangeven waar je geen raad mee weet en je verhaal vertellen. Van belang is dat wij weten hoe alle voorzorgsmaatregelen in de praktijk werken, zoals afstandhouden, hygiene maatregel en vervoer. Zo helpen en ondersteunen we elkaar in deze rare tijd. Samen maken we de bouw mooier maar ook zeker veiliger.

Naar Je Achterban

Graag tot donderdagavond 19.30 uur