Al het nieuws

Live spreekuur Bouw & Infra: vanavond om 19.30 uur

Vanavond zijn we vanaf 19.30 uur weer persoonlijk beschikbaar om met je in gesprek te gaan. Wat houdt je op dit moment bezig? Of het nu gaat over het coronavirus, je pensioen, loon, baanzekerheid of je tijdspaarfonds. Stel het aan de orde. CNV Vakmensen is er voor jou!

Corona Virus
We zijn benieuwd hoe het gaat in de praktijk van alle dag? Worden alle richtlijnen uit het protocol goed nageleefd en je gezondheid niet in de waagschaal gelegd? Wat zijn je ervaringen, wat gaat goed en wat totaal niet? Deel het met ons.

Samen reizen ging de achterliggende weken nog niet overal goed en er werden boetes uitgeschreven. Er is eind vorige week op het Ministerie over gesproken en we hopen dat er meer duidelijkheid is gekomen.

De politie gaat geen boetes meer uitdelen wanneer twee personen in een bus zitten zonder de onderlinge afstand van 1,5 meter aan te houden. Dit gebeurt wel wanneer er meer dan twee personen samen reizen en zij de afstand van 1,5 meter tot elkaar niet respecteren. Komende dagen gaat het protocol aangepast worden.

Maar het advies is en blijft om waar mogelijk alleen te werken en te rijden.

Uitzendkrachten verliezen op grote schaal hun baan. Wat zijn jouw ervaringen? Deel je ervaringen en stel je vragen over de gevolgen. Ken jij je rechten en je plichten?

Pensioen, wil je weten wat de gevolgen zijn voor je pensioen? Zijn er gevolgen? Stel je vragen.

Informatie
Enorm veel informatie wordt over je uitgestort. Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek, dan kan dat uiteraard.

Allerbelangrijkste is: Let op jezelf en elkaar
Het is een spannende tijd, zowel op je werk als thuis. Samen komen we deze tijd beter door dan alleen! Let daarom goed op elkaar.

GA HIER NAAR HET LIVE SPREEKUUR OP JE ACHTERBAN