Jij bent aan zet in de Bouw en Infra

Onze mooie sector Bouw en Infra is dynamisch en de ontwikkelingen zijn talrijk. Er gaat geen dag voorbij of er zijn wel onderwerpen in het nieuws waar we mee te maken hebben. Of het nu gaat om de (mogelijke) gevolgen van de stikstofproblematiek, energie en verduurzaming, energietransitie, tekorten op de arbeidsmarkt, dassen onder de spoorlijnen of een nieuw pensioenstelsel, jij en ik hebben er mee te maken als het gaat om de keuzes die we moeten maken.

CNV Vakmensen is bij al die ontwikkelingen en uitdagingen betrokken en behartigt de belangen van leden en werknemers onder de cao Bouw en Infra. Wij vinden het van groot belang jou te informeren over de manier waarop we dat zichtbaar maken. Onder de naam Bouwwijzer informeren we leden en werknemers op vele verschillende manieren over even zo vele onderwerpen die voor jou van belang zijn. Via Bouwwijzer kun jij alle informatie vinden die je nodig bent en wil je meer? Op de website van Bouwwijzer krijg je een beeld van de campagnes en thema’s waarmee we bezig zijn

Belangrijk informatie en de uitgegeven bouwkranten tref je aan. Van informatie over de diplomabonus, Duurzame Inzetbaarheidsanalyse (DIA) of mogelijkheid van een salarischeck, alles kun je hier vinden.

Cao 2024

De komende maanden gaan we ook onder andere via de cao-pagina en Bouwwijzer alle wensen en meningen ophalen die van belang zijn voor de cao-onderhandelingen in het najaar. Ga of blijf de cao-pagina en Bouwwijzer volgen en word actief, reageer en deel je mening over jouw cao.

Op de radio

Om leden en werknemers van Bouwplaats en UTA te wijzen op Bouwwijzer en het belang van actieve betrokkenheid bij de cao gaan we ons ook via verschillende radiozenders laten horen. Zenders die populair zijn in de sector zoals Tukker FM, RadioNL, Slam, Arrow Classic Rock tussen 06.00 uur in de ochtend en 18.00 uur in de avond. Vanaf volgende week kun je ons gaan horen.

Natuurlijk zijn we ook te vinden op Facebook en Instagram

Meepraten en meebeslissen?

Zonder echte vergaderingen op locatie kun je toch invloed en zeggenschap hebben over beleid en keuzes die gemaakt worden. Jouw inbreng is ook erg belangrijk voor mij als onderhandelaar. Zonder inbreng en mening van werknemers (leden) komt er geen goede cao tot stand. Des te meer leden, des te beter de uiteindelijke cao-afspraken.

Meer informatie nodig? Ik bel je persoonlijk. Stuur me een mail of laat een bericht achter onder deze nieuwsbrief.

Gijs Lokhorst
Onderhandelaar cao Bouw en Infra
E: g.lokhorst@cnvvakmensen.nl
M: 06-51202970

 

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error