Jaarmodel Schagen Infra

Het jaarmodel 2021/2022 met een looptijd tot en met periode 3-2021 loopt teneinde. Schagen heeft ons geïnformeerd dat zij het Jaarmodel willen verlengen met 1 jaar. Schagen wil het graag ongewijzigd voortzetten.  

Op 19 februari zijn wij benaderd door jouw werkgever Schagen om het jaarmodel ongewijzigd voort te zetten voor de periode van 1 jaar te weten van loonperiode 4-2021 tot loonperiode 3-2022.
Wanneer jij jouw goedkeuring geeft voor het nieuwe jaarmodel, dan zal dit van toepassing zijn vanaf loonperiode 4-2021.

Zoals bekend kan een afwijkend jaarmodel (artikel 28, lid 13) enkel worden overeengekomen als de betrokken vakorganisaties instemmen. Wij zullen/kunnen pas instemmen als onze leden ons met meerderheid van stemmen daartoe mandaat verlenen. 

Daarom het verzoek om jouw reactie voor 15 maart op bijgaand stemformulier in te vullen en te mailen naar w.timmer@cnvvakmensen.nl  

Krijg je deze nieuwsbrief per post, dan vind je het formulier op onze website https://www.cnvvakmensen.nl/caos/bouw. Is digitaal invullen van het stemformulier voor jou niet mogelijk, dan kun je het bijgaande stemformulier per post sturen aan: CNV Vakmensen, t.a.v. Willem Timmer, Postbus 2525, 3500 GM Utrecht. 

Heb je nog vragen of opmerkingen, dan hoor ik deze graag van je.

Ik zie je stemformulier graag tegemoet!

Willem Timmer 
Bestuurder  CNV Vakmensen
M: 06-51202957 
E: w.timmer@cnvvakmensen.nl

Downloads