Jaarmodel Aannemersmaatschapij Van Gelder

Online ledenbijeenkomst 18 mei 2022: Kritische reacties Jaarmodel Aannemersbedrijf Van Gelder Asfalt

Zoals jullie weten, hebben wij eerder jullie mening gevraagd over de voortzetting van het Jaarmodel bij Van Gelder Asfalt. Let op: dit jaarmodel geldt alleen voor de werknemers die werkzaam zijn in de Asfalt.

Jullie werkgever heeft aangegeven het huidige jaarmodel te willen verlengen. Hierover heb je als lid je stem uit kunnen brengen. Uit de reacties van jou en je collega’s zijn niet alleen zeer kritische reacties gekomen over het Jaarmodel, maar zijn er bezwaren om het Jaarmodel Asfalt bij Van Gelder te verlengen.

Wij vinden deze reacties zo belangrijk dat wij hierover als CNV en FNV met jullie (online) willen praten. Daarvoor willen wij jullie graag op korte termijn uitnodigen voor een online bijeenkomst via Teams.

Online ledenbijeenkomst Van Gelder Asfalt:

Woensdag 18 mei 2022
Start: 19.30 uur

Link: Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Door te klikken op bovenstaande link kom je rechtstreeks in de Teamsvergadering. In de bijlage is er nog een korte instructie voor als je niet bekend bent met Teams.

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen het liefst jou zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om dit te controleren of geef je e-mailadres door. Wil je ook deelnemen aan deze digitale ledenvergadering dan kan je een mail sturen naar: secretariaat@cnvvvakmensen.nl

Wij hopen jou en je collega’s 18 mei in Teams digitaal te mogen begroeten!
Ook niet-leden zijn welkom, dus stuur de uitnodiging gerust door naar je collega’s, zolang ze werkzaam zijn bij Van Gelder Asfalt.


Margreet Pasman                                                     Willem Timmer    
Bestuurder FNV Bouwen en Wonen                         Bestuurder CNV Vakmensen   
Margreet.pasman@fnv.nl                                         w.timmer@cnvvakmensen.nl
06-51023283                                                            06 51 202 957

Downloads