Cursus 'Van digibeet naar digivaardig' in Drachten

Vraag jij ook altijd je partner of kinderen als er iets op de computer moet gebeuren? Meld je dan snel aan voor onze cursus. In 5 avonden leer je waar de aan/uit-knop zit, hoe je een e-mail verstuurt, hoe je zoekt op internet, mappen aanmaakt en nog veel meer. Ben je al bekend met deze vaardigheden, maar wil je nog wel wat meer weten, dan ben je ook van harte welkom.

Er wordt verwacht dat je de belastingaangifte en je bankzaken online doet en dat je digitaal met de overheid communiceert. In de afgelopen jaren is het gebruik van digitale middelen in een stroomversnelling geraakt. Ook als werknemer wordt er van je verwacht dat je meedraait in deze digitale wereld. Misschien moet je urenbriefjes invoeren of een planning bijhouden. Mocht je onverhoopt ziek worden dan gaat de uitkeringsaanvraag digitaal en de gesprekken met je arbo-arts misschien ook wel. Ook solliciteren en je contacten onderhouden gaan via sociale media. 

Tijdens de cursus 'Van Digibeet naar Digivaardig' leer je in vijf avonden de belangrijkste computervaardigheden.

Deelname aan deze workshop is gratis en betekent dat je alle avonden aanwezig kunt zijn. 
Locatie: CNV Kantoor in Drachten
Gegevens: 24 oktober, 31 oktober, 14 november, 21 november, 28 november
Tijd: 19.00 - 21.00 uur

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: cnvactief@cnvvakmensen.nl, met daarin jouw naam en 'cursus digivaardigheden' of bellen naar CNV Info: 030 – 7511001

Let op: Leden van CNV Vakmensen hebben voorrang bij aanmelding, vol = vol. 

Roy de Haan
Vakbondsconsulent CNV Vakmensen
cnvactief@cnvvakmensen.nl