Nieuwe cao voorstellen cao Betonpompen en de cao Mortel

De cao Betonpompen en de cao Mortelbedrijven hebben een looptijd tot 31 december 2022. Er komen nieuwe onderhandelingen.

Denk mee over de onderhandelingen

Als voorbereiding hierop willen wij jullie vragen om mee te denken welke inzet CNV Vakmensen moet hebben in deze onderhandelingen.
Het is een lastige en vooral een bijzondere periode waar Nederland in verkeert. Krapte op de arbeidsmarkt, stijging van de grondstoffen en een hoge inflatie.

Wij hebben een voorlopige opzet gemaakt voor de voorstellen. Deze is te vinden in de bijlage, Graag jullie reactie wat je hiervan vindt, wat je mist en wat anders zou moeten. Dan kunnen wij dit meenemen naar de onderhandelingen.

Reageren voor 30 oktober

Wij zien jullie reactie graag voor 30 oktober tegemoet. Je kunt deze sturen naar onderstaande emailadressen of natuurlijk via de cao-pagina: Cao Betonpompen | CNV Vakmensen!.

Omdat mijn arbeidsovereenkomst wordt beëindigd vanwege het bereiken van mijn AOW gerechtigde leeftijd heeft mijn collega Emiel Peper aangegeven graag deze cao te willen overnemen. Hij zal dus de onderhandelingen verder voortzetten.

Ik wens jullie heel veel succes toe met het onderhouden en verbeteren van jullie arbeidsvoorwaardenpakket. Verder bedank ik jullie voor het vertrouwen in mij als onderhandelaar van jullie arbeidsvoorwaardenpakket. Ik heb dit met heel veel plezier gedaan.

Houd de cao-pagina in de gaten. Je kunt daar ook reageren of je vraag stellen: Cao Betonpompen | CNV Vakmensen


Willem Timmer                                               
Bestuurder CNV Vakmensen                         
M 06 5120 2957                                               
E w.timmer@cnvvakmensen.nl                       

Emiel Peper
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2343 2081
E  aem.peper@cnvvakmensen.nl

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error