Vul de enquête jaarurenmodel Heijmans Infra in

Binnenkort gaan wij met de directie van Heijmans Infra om tafel om het jaarmodel te evalueren en bij een akkoord ook te verlengen. Wij willen natuurlijk graag van jou en andere leden weten wat jullie van het jaarmodel vinden. Vul in 2 minuten de enquête in om jouw mening te laten horen.

Jaarmodel

Zoals je wellicht al zal weten is het jaarmodel een regeling die tussen directie en vakbonden wordt afgesproken en die afwijkt van de wettelijke regeling. Het doel ervan is eigenlijk om de te werken uren goed te verdelen binnen drukke en rustige periodes. Als je tijdens een drukke periode dus meer hebt gewerkt dan gemiddeld van je verwacht wordt, moet je op deze manier in de gelegenheid worden gesteld om die uren tijdens een rustige periode weer te kunnen opnemen. Heijmans heeft aangegeven dat zij positief zijn over het huidige jaarmodel, en deze eigenlijk ongewijzigd willen voortzetten voor 2 jaar. Ook hebben zij positieve geluiden gehoord vanuit de organisatie, geven zij aan.
Het concept van het te verlengen jaarmodel tref je in de bijlage aan.

Jouw mening is van belang

Wij horen graag wat jij van het jaarmodel vindt. Ben je tevreden over hoe het gaat, of kan het beter? Klik hier om naar de digitale enquête te gaan. Vul deze in zodat we jouw mening kunnen meenemen, het duurt maar 2 minuten. Je kunt de enquête uiterlijk 7 mei invullen. Krijg je de nieuwsbrief per post dan kun je op internet met dit webadres ook de enquête invullen: https://bit.ly/44hRYYT 

Hubert Koetsveld, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2886 6579 / h.koetsveld@cnvvakmensen.nl

Downloads