Stem over het onderhandelingsresultaat Brand Energy & Infrastructure Services

In de vorige nieuwsbrief heb ik een toelichting gegeven op het bereikte onderhandelingsresultaat bij Brand Energy & Infrastructure Services. Na lang onderhandelen bereikten de vakbonden een resultaat met de werkgever over het opvangen van de gevolgen van het voorgenomen besluit tot reorganiseren.

Tijdens de diverse ledenvergaderingen hebben wij jullie een toelichting gegeven op het proces en het resultaat. De samenvatting hiervan is dat wij dit resultaat met een positief stemadvies aan jullie voorleggen. Wij zien als bonden dat het uiterste is bereikt en zijn tevreden met hetgeen nu voor ligt.

Uiteindelijk is het – zoals altijd – aan jullie, de leden van de vakbond. Met jullie stem bepalen jullie of het resultaat voldoet aan jullie wensen en eisen. Stemmen jullie met een meerderheid van stemmen voor het resultaat dan komt er een sociaal plan tot stand. Stemt de meerderheid tegen dan wijzen we het resultaat alsnog af en komt er geen sociaal plan tot stand. 

Stemmen

Je kunt je stem uitbrengen tot woensdag 20 april om 23.59 uur. Klik HIER om te stemmen.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht of vragen hebben over de inhoud van het sociaal plan, voel je dan vrij om mij te bellen of te mailen. Ik sta je graag te woord.

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-18711343
E: a.williams@cnvvakmensen.nl

  

 

Downloads