Stem over het Jaarurenmodel Van Gelder

Van Gelder heeft de betrokken vakbonden gevraagd om het huidige jaarrondmodel voor de asfaltploegen weer te verlengen met 1 jaar. Van Gelder wil het graag ongewijzigd voortzetten. Het nieuwe jaarurenmodel 2023/2024, heeft een looptijd tot 31 maart 2024. We vragen je om je stem hierover uit te brengen.

Afwijkend jaarurenmodel

Zoals bekend kan een afwijkend jaarmodel (artikel 28, lid 13) enkel worden overeengekomen als bij de cao Bouw en Infra de betrokken vakorganisaties instemmen. Wij kunnen pas instemmen als onze achterban, dus jullie, de leden van CNV Vakmensen, ons met meerderheid van stemmen daartoe mandaat verlenen.

Stem over het jaarurenmodel

Alle leden van CNV Vakmensen kunnen stemmen over het onderhandelingsresultaat.
Daarom het dringende verzoek om uiterlijk 26 april 2023 12:00 uur jouw stem hierover uit te brengen. Je kan digitaal stemmen. Jouw stem wordt uiteraard anoniem verwerkt.

LET OP: leden ontvangen hierna een apart bericht om te stemmen.

Heb je meer informatie nodig dan kan je contact opnemen met Jacqueline Kraan, bestuurder CNV Vakmensen. Heb je geen mail, bel dan naar onderstaand telefoonnummer.

Het uitbrengen van je stem is belangrijk om als CNV Vakmensen inzichtelijk te krijgen hoeveel draagvlak er voor voortzetting van het jaarurenmodel Van Gelder is.

Jacqueline Kraan
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2048
E j.kraan@cnvvakmensen.nl

Downloads

Stel hier je vraag

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error