Stem over het Jaar rondmodel NTP

NTP heeft de betrokken vakbonden gevraagd om het jaarrondmodel weer te verlengen met 1 jaar. Het jaarmodel 2021/2022 dat een looptijd heeft tot 31 maart 2022, loopt ten einde. NTP wil het graag ongewijzigd voortzetten. We vragen je om je stem hierover uit te brengen.  

Afwijkend jaarmodel

Zoals bekend kan een afwijkend jaarmodel (artikel 28, lid 13) enkel worden overeengekomen als bij de Cao Bouw en Infra de betrokken vakorganisaties instemmen. Wij kunnen pas instemmen als onze achterban, dus jullie, de leden van CNV Vakmensen, ons met meerderheid van stemmen daartoe mandaat verlenen.  

Stem over het jaarmodel

Daarom het dringende verzoek om uiterlijk 15 maart  2022 jouw stem hierover uit te brengen. Je kan digitaal stemmen door hier te klikken. Jouw stem wordt uiteraard anoniem verwerkt. Krijg je deze nieuwsbrief per post, dan vind je de link om te stemmen in de nieuwsbrief op de cao-pagina.  
Is digitaal stemmen voor jou niet mogelijk dan kun je mij per e-mail w.timmer@cnvvakmensen.nl laten weten wat je stemt: voor of tegen het jaarmodel met jouw gegevens erbij. Het uitbrengen van je stem is belangrijk om als CNV Vakmensen  inzichtelijk te krijgen hoeveel draagvlak er voor voortzetting van het jaarrondmodel NTP is. 

Willem Timmer, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5120 2957 / w.timmer@cnvvakmensen.nl

Downloads