De salarissen bij RGF moeten(!) omhoog. Teken daarom deze petitie!

Net als de rest van Nederland, hebben werknemers van RGF te maken met gierende inflatie en torenhoge energierekeningen. In tegenstelling tot veel anderen is er bij RGF echter geen sprake van een flinke loonstijging. Daar moet verandering in komen! Teken daarom onze petitie.

TEKEN DE PETITIE >>

De werknemers van RGF maken zich zorgen over hun koopkracht. Terecht! De laatste verhoging was 2,5% voor een periode van 15 maanden. Omgerekend: 2% per jaar. Met de huidige inflatie leveren medewerkers ruim 15% van hun koopkracht in. Extra zorgwekkend omdat veel intercedenten, consultants en recruiters zelfs geen leefbaar inkomen hebben van minimaal € 14 per uur.

RGF wel bezig met de tarieven

Terwijl de medewerkers van RGF Staffing wekelijks de nieuwe lonen en cao verhogingen doorvoeren voor hun flexmedewerkers klinkt er vanuit Almere een oorverdovende stilte. Onbegrijpelijk!

Dat de inflatie de directie van RGF Staffing ook zorgen baart is wel duidelijk. In de laatste LTO brieven refereerde RGF Staffing al aan een inflatie van 9%. Flinke tariefsverhogingen waren het gevolg voor onze klanten

Handen ineen

Waar andere werkgevers hun verantwoordelijkheid nemen (NS +9,25%, metalektro +9%, onderhoudsbranche +10%), is RGF teveel bezig met zichzelf. Tariefsverhogingen voor klanten zitten er wel in, maar voor de eigen medewerkers lijkt er niets in te zitten.

Daarom slaan vakbond CNV Vakmensen en de werknemers de handen ineen. Samen zijn ze een petitie gestart. Doe mee, kom op voor jezelf en teken hem ook.

Wat willen wij bereiken?

  1. Wij willen een verhoging van de salarissen op basis van de gemiddelde inflatie van september tot september
  2. Daar bovenop willen we een verhoging € 100,- per maand. Dit om het gat met de concurrenten te dichten
  3. Wij willen dat alle intercedenten, consultants en recruiters minimaal een leefbaar loon krijgen van omgerekend € 14,- per uur
  4. We willen per direct een einde aan de vacaturestop.

TEKEN DE PETITIE>>

Samen staan we sterk!

Het voelt misschien wat onwennig, een petitie tekenen, toch is het ontzettend belangrijk dat we dit signaal met zijn allen afgeven. Doen we niets, dan blijft alles bij het oude. De directie lijkt namelijk niet van plan de lonen serieus te verhogen.

De petitie is niet bedoeld om stennis te schoppen, maar om een tegenmacht te organiseren. Samen geven we een krachtig signaal af. Ook RGF-medewerkers doen er toe, ook zij verdienen een fatsoenlijke loonsverhoging!

Vragen

Heb jij vragen of opmerkingen over de huidige stand van zaken of wil je eerst meer weten voor je tekent? Dan kun je altijd contact opnemen met CNV-onderhandelaar Anthony Williams.

06 18 71 13 43
a.williams@cnvvakmensen.nl