CNV Vakmensen lanceert nieuwe Weerverlet app

Werk jij met vorst of extreme hitte in de bouw? Zware werkomstandigheden gaan gepaard met wettelijke rechten en plichten. Jij wilt dan natuurlijk precies weten waar jij en je collega’s aan toe zijn. Met de nieuwe up-to-date Weerverlet app van CNV Vakmensen heb je alles wat je moet weten met één klik paraat. Altijd en overal!

Voor wie

De app is bedoeld voor alle bouwprofessionals die vallen onder de cao Bouw & Infra. Denk aan bouwplaatsmedewerkers, steigerbouwers, leidinggevenden op bouwplaatsen, bouwprojectplanners, aannemers etc. De app is 100% gratis voor leden én niet-leden!

Locatie

De Weerverlet App gebruikt jouw huidige locatie, of een locatie naar keuze om de gevoelstemperatuur te checken. Dit gebeurt volgens de normen en op de meetmomenten zoals omschreven in de cao. Is het té warm of té koud om te werken, dan ontvang jij een pushmelding. Het is dan aan te raden om contact op te nemen met een leidinggevende en te kijken naar alternatieve (gerelateerde) werkzaamheden óf weerverlet.

Gebruik jij de oude Vorstverlet app of de Hitte-index app nog? Download dan snel de nieuwe, complete Weerverlet app van CNV Vakmensen. De oude apps worden binnenkort niet meer ondersteund.

Meepraten op de cao-pagina

Op de cao-pagina van Bouw en Infra blijf je op de hoogte van de onderhandelingen en het nieuws. Ook vind je informatie over de huidige afspraken van de cao.