Al het nieuws

Bezoek CNV Vakmensen op de Infra Relatiedagen in Hardenberg

De Infra Relatiedagen: het netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt. De Relatiedagen vinden plaats op 29, 30 en 31 maart 2022. Wil jij hierbij zijn? Meld je aan via onderstaande link én bezoek vooral ook even stand nummer 664!

Aanmelden >>

Op 29, 30 en 31 maart staat CNV Vakmensen met een supermooie stand op de Infra Beurs in Hardenberg. Wij zouden het enorm leuk vinden om jou daar te ontmoeten én te spreken. Naast de medewerkers van het Bouwwijzer team die al jullie vragen kunnen beantwoorden zorgen we ook voor een ware “escape keet” én als lid van CNV Vakmensen ontvang je op onze stand altijd een leuk cadeautje!

Een bezoek aan de  Infra Relatiedagen is dé gelegenheid om in een dag(deel) kennis te vergaren over de laatste ontwikkelingen in de branche en (nieuwe) producten, diensten en leveranciers te ontdekken. Daarnaast is dit het uitgelezen moment voor jou en voor ons om in een informele setting, onder het genot van een hapje en een drankje, aan onze relatie te bouwen.

Zien wij jullie daar!?

Neem contact op met bouwwijzer@cnvvakmensen.nl voor meer info en/of overige zaken.

Namens Team Bouwwijzer,

Gijs Lokhorst
Onderhandelaar Bouw & Infra