Vul de enquête cao-voorstellen BoerPlay in

De huidige cao van BoerPlay loopt tot 1 februari 2021. Inmiddels hebben wij met je werkgever de eerste stappen gezet als voorbereiding om met elkaar in overleg te gaan over een nieuwe cao. De volgende stap is dat wij onze cao-voostellenbrief inhoud geven. Wij horen graag van jou wat jij belangrijk vindt. Graag nodig ik je dan ook uit om enquête in te vullen.

Wat vinden jullie belangrijk
Normaliter ga ik met jou en je collega’s in de kantine in gesprek om te horen wat jullie belangrijk vinden dat wij in onze cao-voorstellenbrief meenemen. Door de coronamaatregelen is dat helaas deze keer niet mogelijk. Toch is het uiterst belangrijk voor ons om te horen wat jullie belangrijk vinden dat wij meenemen in de cao-onderhandelingen.
Vandaar dat wij je graag uitnodigen om je input te leveren met een enquête. Het kost niet veel tijd. Klik hier om om meteen naar de digitale enquête gaan
Krijg je de nieuwsbrief per post, dan kun je met dit volgende webadres op internet ook deze enquête invullen: https://bit.ly/2Iq1gw5   

Jullie input leidt tot de cao-voorstellenbrief
Het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden. Door met elkaar in gesprek te gaan heb je een belangrijke stem in de inzet en prioriteitsstelling van onze cao-voorstellenbrief.  CNV Vakmensen vindt het belangrijk ook de mening van je collega te horen die geen lid is. Vandaar dat zowel leden als niet-leden worden uitgenodigd om de enquête in te vullen. Het verschil is dat de leden van CNV Vakmensen de voorstellenbrief definitief vaststellen.

Vul de enquête dus in
Let op! Je kunt de enquête tot en met maandag 23 november 2020 invullen. Alvast dank hiervoor!

Gerard van Cuijk
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 13 40 89
E: g.vancuijk@cnvvakmensen.nl