Uitnodiging bijeenkomst cao Arcadis 28 november 2022

Sinds oktober zijn CNV Vakmensen, FNV en de Unie in onderhandeling met Arcadis over de nieuwe cao 2023. Zoals jullie weten zetten de vakbonden dit jaar in op een forse loonstijging. Alles in Nederland wordt duurder en wij willen voorkomen dat jullie in koopkracht achteruit zakken.

De nieuwe cao gaat alle Arcadianen aan. Wij vinden het belangrijk dat iedereen betrokken is.  In eerder uitgestuurde enquêtes is gebleken dat bijna alle medewerkers een hogere inflatiecompensatie verwachten. Op 17 november hebben we opnieuw onderhandeld met de werkgever. Daarin hebben de vakbonden samen met jullie werkgever een resultaat bereikt op gebied van loon. Dit loonvoorstel willen we graag met jullie bespreken.

Wij informeren de Arcadianen graag over de huidige stand van zaken. We willen horen wat jullie vinden van het huidige bod en waar we volgens jullie op in moeten zetten. Op  28 november organiseren de vakbonden gezamenlijk een online bijeenkomsten over de nieuwe Arcadis cao en de lonen in 2023.

Op 1 december zullen de vakbonden opnieuw met jullie werkgever onderhandelen, dit keer liggen ook andere onderwerpen dan het loon op tafel.

Jij bepaalt

Als we uit onderhandeld zijn komt er een onderhandelingsresultaat. Als lid stem jij over dat resultaat. Jij en je collega’s bepalen of er een cao-akkoord komt. Gezamenlijk kunnen we zorgen voor een betere cao.
We roepen jullie op om 28 november aanwezig te zijn bij de bijeenkomsten. Nodig al je collega’s uit, want  ook niet-leden zijn welkom. Hoe meer collega’s aanwezig zijn hoe beter. We hopen jullie allen te zien. CNV-leden, FNV-leden, Unie-leden, maar ook niet-leden.

Wanneer
28 november 13.00 – 14.00 uur
online
Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Cao-online

Bij CNV Vakmensen kan iedereen het hele cao-traject online volgen. Je kunt je vragen stellen en reageren. Maak daar gebruik van en sla de cao-pagina op als bookmark. de cao-pagina

Nieuwe CNV leden

Alleen leden kunnen stemmen. Ook al horen we van mensen die geen lid zijn ook graag wat zij er van vinden. De stemuitslag bepaalt of wij akkoord gaan met het onderhandelingsresultaat en de nieuwe cao afspraken.

CNV Vakmensen heeft tot 1 januari korting op de contributie voor nieuwe leden. Nieuwe leden betalen 20,23 euro voor 6 maanden lidmaatschap. Bestaande leden die een nieuw lid inschrijven ontvangen een cadeaubon. Hoe meer CNV leden, hoe sterker wij staan aan de onderhandelingstafel, hoe beter jullie cao.

In de cao van Arcadis is bovendien een fiscale regeling afgesproken waardoor leden een deel van vakbondscontributie terug krijgen van de werkgever.

Meer informatie over onze ledenactie lees je op www.cnv-ledenwerven.nl

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de cao onderhandelingen of de ledenactie, bel of mail mij gerust.

Mirjam van Leussen
vakbondsbestuurder

M. 0628866597

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error