Tweede cao-ronde Arcadis vervallen

Zoals je weet, zijn we op 5 oktober begonnen met de onderhandelingen van een nieuwe cao per 1 januari 2024. Op 24 oktober zou er een vervolgoverleg zijn. Door ziekte aan werkgeverszijde is dit overleg helaas vervallen. Daarom zullen we pas op 14 november het vervolgoverleg in gaan. Na dit overleg zullen we je weer informeren over de ontwikkelingen.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Afbouw kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!

Per post

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen jou het liefst zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om je gegevens te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door aan secretariaat@cnvvakmensen.nl 
Wil je ook naar de cao-pagina ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/bouw/architecten/cao-arcadis/

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

CNV Vakmensen
Johann Honders, bestuurder
Tel: 06 – 30 20 51 36
E-mail: j.honders@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error