Enquête CNV cao Arcadis

Beste leden, de cao loopt einde van dit jaar weer af. We zijn benieuwd naar jouw input voor de nieuwe cao en vragen daarin om jouw input. Via onderstaande link kan je een (korte) enquête invullen. Verspreid deze gerust onder je collega's. Hoe breder draagvlak voor de cao er is, hoe beter!

De cao loopt het einde van dit jaar weer af. CNV is zich aan het voorbereiden op de onderhandelingen die dit najaar staan gepland. Wij vinden het belangrijk dat jullie in dit traject zo breed als mogelijk vertegenwoordigd worden. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld, waarin we jullie mening vragen over diverse onderwerpen zoals beloning, duurzaamheid, mantelzorg etc. Thema’s die voor het CNV belangrijk zijn. De enquête staat open voor leden en mensen die nog geen lid zijn. Daarom doet ieders mening er nu zeker toe. We willen je daarom vragen om deze enquête in te vullen en ons te laten weten wat jij belangrijk vindt om te regelen in de nieuwe cao.

De enquête staat hier open tot 13 september 2023.

Aan de hand van de enquête zullen wij onze voorstellenbrief opstellen en bij de werkgever indienen.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Arcadis kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina. Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!

Per post

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen jou het liefst zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om je gegevens te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door aan secretariaat@cnvvakmensen.nl

Vul de enquête in op de cao-pagina van Arcadis. Ga naar www.cnvvakmensen.nl/caos en typ dan in het zoekveld Arcadis. Hier vind je een tijdsbalk. Bij “ideeën” kan je de enquête invullen.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!


P.s. we zoeken nog naar een lid die tijdens het cao-proces wil deelnemen als kaderlid. Als jij hier zin in hebt, laat dit mij weten en we plannen een bakje koffie in.

CNV Vakmensen
Johann Honders, bestuurder
j.honders@cnvvakmensen.nl
06 30 20 51 36 

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error