Cao akkoord Arcadis

CNV Vakmensen heeft een akkoord bereikt met Arcadis voor een nieuwe cao. Naast een collectieve loonsverhoging zijn er afspraken gemaakt over de pensioenregeling en duurzame inzetbaarheid.

Op 1 april liep de oude cao af. Het is ons helaas niet gelukt om voor 1 april een akkoord te bereiken over een nieuwe cao. We hadden iets meer tijd nodig om tot een akkoord te komen. Uiteindelijk hebben we toch een akkoord bereikt met Arcadis over een nieuwe cao.

Belangrijkste afspraken
Hieronder staan de belangrijkste afspraken die we met Arcadis hebben gemaakt voor de nieuwe cao.

  • Looptijd twee jaar (1 april 2019 tot 1 april 2021).
  • Tijdens de looptijd zullen op vier momenten de salarissen en salarisschalen worden verhoogd. De totale verhoging komt uit op 4,55%. Hierdoor zijn we boven het normeringskader uitgekomen.
  • De pensioenovereenkomst die eind dit jaar afloopt wordt ongewijzigd verlengd. Arcadis zal 0,45% meer pensioenpremie gaan betalen.
  • De afspraken over de loopbaanscan wordt met een jaar verlengd.

Onder 'Download' kun je de volledige tekst van het onderhandelinsresultaat lezen.

Wat vind jij?
We zijn tevreden over de bereikte loonsverhoging en de ongewijzigde voortzetting van de pensioenregeling. Het laatste woord is nu aan jou als lid van CNV Vakmensen. Tot en met donderdag 16 mei kun je stemmen over het bereikte akkoord. Je kunt je stem uitbrengen via deze link. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, dan kun je ook digitaal via onze website stemmen. Ga hiervoor naar www.cnvvakmensen.nl/caos/architecten/cao-arcadis
De nieuwsbrief vind je onderaan de pagina. Hierin staat de link naar de stemming.

Vragen?
Mocht je vragen hebben of wil je reageren? Stuur dan een mail met je vraag of reactie naar: r.wonnink@cnvvakmensen.nl.

Robert Wonnink
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 86 42 65
E r.wonnink@cnvvakmensen.nl

Downloads