ZZP

CNV Info: 030 75 11 007
 

Ben jij ZZP'er? Of wil je ZZP'er worden?

Aanmeldingsformulier ZZP pakkettenStichting ZZP Nederland weet alles van ondernemen en ondersteunt jou daarmee. Ongeacht welk beroep je uitoefent en in welke sector. Ben je een startende of reeds gevorderde ondernemer? Bij ons kun je terecht!
Omdat zzp’ers het liefst zelf hun boontjes doppen, heeft Stichting ZZP Nederland speciaal voor deze groep een dienstverleningspakket ontwikkeld.

Wat kun je van ons verwachten? >> 

Over Stichting ZZP Nederland
CNV Vakmensen heeft samen met ZZP Nederland op 1 januari 2011 Stichting ZZP Nederland opgericht. Met deze samenwerking bundelen wij onze krachten en oefenen we meer invloed uit om de positie van zzp’ers te verbeteren.

Stichting ZZP Nederland is sinds 2005 de grootste landelijke onafhankelijke organisatie voor zzp’ers. Deze is ontstaan door ontevredenheid over de behandeling van en voorlichting aan kleine zelfstandigen zonder personeel in Nederland. De laatste jaren groeide het aantal zzp’ers gestaag tot zo’n kleine 500.000. Daarvan zijn er meer dan 21.000 aangesloten bij Stichting ZZP Nederland.

Via de stichting willen CNV Vakmensen en ZZP Nederland een grotere achterban vormen om de collectieve belangen van zzp’ers te behartigen. Dat is hard nodig, want veel te weinig zelfstandigen zijn aangesloten bij een belangenorganisatie.

Hoe meer zzp’ers aangesloten zijn bij onze stichting, hoe beter wij jouw belangen kunnen behartigen!

Naar onze dienstverlening >>

CNV Vakmensen:
https://www.cnvvakmensen.nl/actueel/themas/zzp/

© CNV Vakmensen