CNV Info: 030 75 11 007
 

Ontslagrecht? ... De groeten!

03 oktober 2007
Het kabinet wil het ontslagrecht verslechteren. Werkgeversorganisaties willen sneller en goedkoper van hun mensen af, wanneer zij dat wensen. De CNV BedrijvenBond vindt dat dit willekeur in de hand werkt en is fel tegen.

Werkgevers- en werknemersorganisaties hebben eind augustus erg verdeeld gereageerd op het voorstel van het kabinet over de verslechtering van het ontslagrecht. Het is onthutsend te zien hoe dit kabinet (en de werkgeversorganisaties) omgaat met werknemers. Jong en oud, iedereen wordt de dupe. De CNV BedrijvenBond is boos. Niet omdat er nooit iets mag veranderen, maar omdat er nu een ingreep op stapel staat die niet te tolereren valt.

Een ingreep in een maatschappij waar met mooie woorden wordt beleden dat we moeten omzien naar elkaar, waar ‘samen leven en samen werken’ een slogan is die prachtig klinkt, maar dit blijken (waarde)loze woorden als het om het ontslagrecht gaat. Werknemers worden vogelvrij verklaard! De werkgever wenst te bepalen wie, wanneer ontslagen wordt. Binnen zes weken sta je op straat zonder perspectief en zonderontslagvergoeding.

Lees nieuwsbrief >>

Lees meer over ontslagrecht >>

Waarmee kan ik je helpen?

   

              
                  

 Bel 030 75 11 007
ma. t/m vr. 8.00-18.00 uur

  Stuur een e-mail

CNV Vakmensen:
https://www.cnvvakmensen.nl/actueel/nieuws/artikel/item/ontslagrecht-de-groeten-1/

© CNV Vakmensen